Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

η Μαρία και το θέαμα

Έχει ακούσει κανείς το επίθετο της Μαρίας η οποία δολοφονήθηκε στη Λευκίμμη;
Εικοσι μία μαχαιριές δέχθηκε ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος από το δράστη του εγκλήματος, διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στην νεκροψία που διενήργησε την Πέπμτη.
Έχει διαβάσει κανείς για το μένος των δολοφόνων της Μαρίας;
Στοιχεία που δείχνουν μένος προέκυψαν από την νεκροτομή στο πτώμα του ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Φίλιππο Κουτσάφτη.
Η Μαρία ήταν μητέρα δύο παιδιών και αγωνίστρια.
Ο Νίκος Σεργιανόπουλος γεννήθηκε στη Δράμα το 1952. Ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του κρατικού θεάτρου βορείου Ελλάδος και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Πειραματικής Σκηνής Τέχνης. Ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους σε πολλά κλασικά έργα του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου, ανάμεσά τους το Όνειρο Θερινής Νυκτός του Σαίξπηρ, ο Γλάρος του Τσέχοφ και οι Αχαρνείς του Αριστοφάνη, πριν περάσει στην τηλεόραση.
Έχει διαβάσει κανείς κάτι άλλο για τη Μαρία;
Ο 55χρονος γοητευτικός ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος άφησε το βράδυ της Κυριακής τα τηλεοπτικά πλατό και τις «Ιστορίες από την απέναντι όχθη» και βρέθηκε στην περιοχή του Κολωνού για να ψωνίσει από έμπορο ναρκωτικών φιξάκια κοκαΐνης.
Έχει ακούσει κανείς πώς αναχώρησαν οι διμοιρίες των ματ από το σημείο της δολοφονίας της Μαρίας;
Ο δράστης ερεύνησε το σπίτι, το οποίο βρέθηκε αναστατωμένο, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί αν κίνητρό του ήταν η ληστεία ή έψαχνε να βρει τα κλειδιά του διαμερίσματος επειδή ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε κλειδώσει την πόρτα από μέσα. Ο δράστης βρήκε τα κλειδιά, αλλά στην προσπάθειά του να ανοίξει την πόρτα, έσπασε το κλειδί στην κλειδαριά και αναγκάστηκε να την παραβιάσει από μέσα για να φύγει.
Έχει ακούσει κανείς για κάποιο σχεδιασμένο έγκλημα του κράτους στο περιβάλλον της Λευκίμμης; Για την εγκληματική ενέργεια των δυνάμεων καταστολής;
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια και καθαρή υπόθεση ανθρωποκτονίας, καθώς τα τραύματα που φέρει στον λαιμό -σύμφωνα με τις Αρχές- αποκλείεται να έχουν προέλθει από τον ίδιο.
Έχει διαβάσει κανείς να προκάλεσε σοκ η δολοφονία της Μαρίας;
Σοκ έχει προκαλέσει το τραγικό τέλος του δημοφιλούς ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι.
'Έχει δει κανείς κάποια φωτογραφία της Μαρίας;

Για τη Μαρία...
http://xyta-lefkimis.blogspot.com/2000/06/29.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα χαιρόμουν εάν επέτρεπες να αναρτήσω το γραπτό σου .Στην περίπτωση που δέν έχεις αντίρρηση,θα σε παρακαλούσα να το στείλεις στο mail antistasi.gr@gmail.com
σε ευχαριστώ...Νίκος

ζ. είπε...

Το περιεχόμενο του ιστολογίου είναι δημόσιο, δεν αναγνωρίζει άδειες ούτε ιδιοκτησιακά δικαιώματα.
Η φιλοσοφία του ιστολογίου όσο και των διαχειριστών χαρακτηρίζεται από τη ριζική εναντίωση στη θεαματική και εμπορευματική διαδικασία.
Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να κρίνει ο καθένας κι η καθεμιά ποια μπορεί να είναι η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.